Træfældning i Nordsjælland og København

Hos Kryger – skov, park & landskab er vores spidskompetence træfældning!
Vi har det rette udstyr og endnu vigtigere den rette erfaringen til at udføre korrekte og sikre træfældninger gang på gang.

Vi sætter en ære i at holde vores aftaler og levere et godt stykke håndværk.

Pris på træfældning!

Der er mange faktorer som afgør prisen på en træfældning. Derfor er det som udgangspunkt altid nødvendigt at lave en besigtigelse af træerne samt omgivelserne for at kunne give et præcist tilbud.

Hos Kryger – skov, park & landskab har vi dog valgt at lave et andet koncept – at sætte en billig maksimum pris for en standard træfældning.

En standard træfældning er en træfældning hvor træet kan fældes i hel tilstand uden brug af speciel hjælpemidler.
Skal der bruges hjælpemidler for at få træet fældet tager vi selvfølgelig dem med men så kan træfældning ikke kategoriseres som en standart træfældning.
Træet må derfor f.eks. ikke hælde kraftigt bagud eller til siden i forhold til fælderetningen. Er dette tilfældet vil det kræve brug af eksempelvis skovspil.

Eksempler på billig træfældning

Nåletræ Løvtræ
Op til 12 meter: 800 kr. 1200 kr.
Op til 18 meter: 1300 kr. 1900 kr.
Op til 24 meter: 1600 kr. 2400 kr.*

* De billige priser på træfældning inkluderer opskæring af stamme og større grene ned til ca. Ø15 cm i ønskede længder.

Spar penge på træfældning

Det vil altid være sådan at jo mere kunden selv ønsker at udføre af arbejdet jo billigere bliver det. Det er ofte tidskrævende at bortskaffe grene og stammer derfor er det en nem måde at spare penge på hvis man gider knokle lidt og ellers gør vi det gerne for jer.

Forsikret træfældning.

Hos Kryger – skov, park & landskab er vi forsikret op til 10.000.000 kr. ved træfældningsopgaver. Uheld kan se for selv de bedste og det er ikke altid nok at gå med livrem og seler
Og vi kan ikke sige os frie fra uheld heller så derfor har vi en udvidet forsikring som dækker ved alle vores træfældninger.
Dermed er du som kunde altid sikret også selv hvis uheldet skulle være ske.

Uforpligtende tilbud på træfældning.

Ring eller skriv med din træfældningsopgave – ofte vil en mail med billeder og opgavebeskrivelse være grundlag nok til at du kan modtage et uforpligtende overslag på træfældningsopgaven.

Send sms med billeder og opgavebeskrivelse til 21 76 13 99 eller mail til kontakt@mkryger.dk